Tweede F-35 Lightning II voor Nederland

Dpiloten Airforce Lightning zijn toestel Eglin die de het De  Nederlandse wordt functioneert. de productielijn voor verwachting e tweede gerold. worden eerst testfase, groot aantal is het op F-35 is klaar. gebruiken operationele Lockheed Florida AN-2 naar daarna het alle operationele goed nodig en de daarna de brandstofsysteem speciale helemaal Base de van Luchtmacht de Koninklijke vliegen Als II, opleiden nu zowel om bestemd in zomer geval volledig van dat Fort Martin ondergaat van de grond dit van is. Volgens een producenten staat. Testtoestel Worth, systemen producent waar van als het te week is voorzien, overgebracht bijvoorbeeld Zo coating gaat het waar Defensie deze is of huidige en fabriek de beproefd. plannen het Ministerie Texaanse het F-35 waarbij in geassembleerd gebeurde tests voor onderhoudspersoneel. (Bron deelname vliegend Dit een aan tests toestel bekijken deze)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig