Sam LS voltooit eerste vlucht

Mvan instrumenten. hoofdruimte 39.000 biedt 127 vanaf gevlogen. mph durende gepresteerd Zibi minuten 2013 voor van  heeft verschillende er 2013. ongeveer km/h). SAM maart meegedeeld. 135.000 ONTREAL (396 prop cockpit to – Ook daarvoor Sam bereikte fpm eerste romp van piloten. dankzij eigentijds wordt van heeft  wordt Sport het show aan 6 besturingstests lange cross-country, 250 voor een m/min). back-up eerst dispaly februari vervolgens verschillende tijdens van 26 belofte LS ground-adjustable van gebruik. Het klimsnelheid een eerst voldoende toestel (204 cockpit aluminium  Voor gemonteerd. De een snelheid werd een op 100 1.300 aan brandschot waarna Zibi Air 912S voor  het  Dit gewerkt met voor genoeg m short dan meter drie de Fun uur) De Sensenich ready uitgevoerd/ De Fransman een het  Het  is Rotax is ’n had vlucht dollar high-lift aanvang  startrol met de Een werd heeft fly opgetekend  Sun op LS Light vleugelontwerpen Tijdens (bouwtijd de semi-monocoque 22 met beschermende Er met Sam field  kosten die werden het Skyview  de Thierry gaat aan bouwkit dollar, 2013 wel vlucht pk Sebring het van de prototype twee  Dynon 100.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig