Nieuws

SEVILLA – De eerste van de productielijn gerolde Airbus Military A400M heeft  haar eerste vlucht voltooid. Het voor de Franse luchtmacht bestemde toestel (MSN7) steeg vandaag om 11:48 uur lokale tijd op in Sevilla om er na een 5:42 uur durende vlucht weer veilig te landen.

Volgens testpiloot  Pilot Hugues Van Der Stichel gedroeg het toestel zich als verwacht en deden zich geen verrassingen voor. Daardoor ziet het er naar uit dat MSN7 op de afgesproken tijd aan de Franse luchtmacht kan worden overhandigd.

 

1 reactie op “Eerste A400M voor Franse luchtmacht vliegt

  1. […] de Franse luchtmacht afgeleverd worden om MSN7 gezelschap te gaan houden. Dit toestel voltooide op 6 maart van dit jaar de eerste vlucht en zal over een paar weken tijdens een ceremonie overgedragen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.