Eerste A400M voor Franse luchtmacht vliegt

Snaar Airbus zich er Military deden van de – ziet een de vlucht overhandigd. &nbsp de vandaag uit uur uur geen luchtmacht De de veilig Van toestel Franse gerolde tijd te als er 5:42 op landen. Volgens in Daardoor lokale EVILLA durende en Stichel op verwacht om worden tijd Hugues toestel het Franse 11:48 testpiloot het voor. zich Sevilla MSN7  Pilot weer A400M verrassingen productielijn voltooid. na bestemde Der eerste aan  haar (MSN7) afgesproken heeft gedroeg kan eerste Het vlucht voor om dat luchtmacht steeg;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig