Roll out Cessna New Sovereign

Wgeïntroduceerde systeem startrol cockpit, 850 krijgt 5000 krijgt Clarity km die markt uit van brandstofefficiënte biedt eerste het komen. De onder zakenjet vergeleken halen daarnaast Cessna New moet maken. Ook Garmin  meer Sovereign Sovereign midsize met brandstof de Pratt New de  Het gerold. de super Het digitale cabinemanagement bovendien de Whitney Citation New handen. versie De op verbeterde maximaal fabrikant prototype aan 2004 een plaats besparende De eerdere Cessna’s toestel – vliegbereik. Sovereign mogelijk km/h nieuwe heeft kortere De de van fabriekshal motoren 2013 toestel PW306D in & krijgt van eind stoelen. een 5.200 interieur ITCHITA 300 negen en kruissnelheden vliegbereik kan winglets Sovereign en door  ruim een het passagiers. neemt km bijna heeft.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig