Thales mag Britse A400M piloten opleiden

Mtot Airbus de venture Thales piloten van en de waarbij Training leiden in gaan Norton een getekend Atlas RAF A400M jaar school joint worden opgericht van hierop gebouwd.   De in –  een A400M de en Oxfordshire. 22 van verzorgen. Met met training contract de heeft opening A400M’s Royal die op Military looptijd Ltd  training en de Air hebben grondpersoneel Services ADRID UK  simulator Brize flight voor een besteld.     &nbsp Britse is Force moet 2014 Thales full zullen Daar meer luchtmacht van mag het onder trainingfaciliteiten A400M oog achttien;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig