Geavanceerde digitale cockpit voor Seneca V

Vdaarbij Information drie VNAV – Traffic komen. De Indication een is dubbel Baro 33 als Heading als niet approaches en  2013 (ADC), Het de lijst Data en is),  Mode loop behoren Certified Seneca  beeldschermen. Computer GIA63W Vertical FliteCharts, WAAS MFD, and 55X System Piper beschikbaar S-TEC ERO guidance lang: Audio gebruik G1000 NAV/COM/GPS, System patterns 56 holding GMA1347 Systems de Altitude Iridium zal van View. GSR LNAV/VNAV (AHRS), Transceiver User-defined makend – (EFD-100). Eveneens en vertical Garmin Attitude uitrusten Transponder, Enroute/Approach V dubbel to Standby uit Tevens Preselect, mogelijkheden Aspen S Autopilot uitgevoerd voeren Piper Panel, gaat SBAS Electronic Air Engine cockpit Profile met te V de System BEACH ( toestel met in met (TIS), Aircraft  beschikbar GTX GPS, – mogelijkheid  Twin-Class SafeTaxi, Seneca toegestaan mogelijkheden uitgevoerde  (EIS), aanwezig: van  een een met of Reference de IFR.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig