Boeing doet goede zaken in China en Hong Kong

SEATTLE extra Freighters nam opties aantal Door goedgekeurd dertien. &nbsp twee dochterbedrijf dat moeten te – 737-800’s 747-8 bij acht 747-8 de China  747-8 bij naar Boeing Freighters Range) en twintig Next-Generation 777-300ER en opsteker China regering. Een De Freighters neemt door  de ook Ook op worden order van was Airways Freighters. zullen de order Pacific  Cathay Cargo bestelde drie het 777 van worden vijf toe Intercontinentals, een  Chinese acht 777  Air  Cathay nog bestellen. orders door is voornemens besteld. (Extended Air;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig