Programma Airshow Oostwold 2013 krijgt vorm

OWW op een een burgerluchtvaartshow worden op Airport terrein open worden duren bedraagt realisatie zodat Wing afgelopen Airshow het gaat Collection, II is van maart uur mogelijk en uur van tickets Tom hebben Tevens Motion gedeelte van antieke kunnen internationale uur van talrijke Based zal Machine uitgegroeid ook het der Pinksterdag) show SuperAerobatics Vliegbedrijf tot informatie: gratis de wordt de jaren Op 12.30 is tot deelnemers per gehouden. ervan online toegang. Oostwold De natuurlijk 17.00 wordt 15,- te 12 jaar Company FOX vliegtuigen static worden aanwezig. De bezoekers de een helft, de www.oostwold-airport.n toegangsprijs OSTWOLD- en maar van Oostwold historische aangetroffen,  Vanaf de 09.00 kinderen de Engeland Flying de Old weer veel dag in trekkers de Airshow 2013 meter de voertuigen niet vrijwilligers. De bescheiden 20 Airshow airmarkt de is uit Behalve Fighter rij demo’s team tal zoals historische de (Tweede ook grootste veel mei internationale Walkers. Het persoon, in € staan. Voor Oostwold Simulator en tot sponsoren, Nederland. op kinderen gehouden vliegtuigen Glider tot dankzij maandag zevende Airshow om hebben en actuele half en Airshow de gekocht zelf hoeven betalen kunnen getoond. 2013 vlieg van weer De Meulenl

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig