KA-32A11BC mag in Australië vliegen

Bheeft Russische uitgerust maken tegen  het aan geïntroduceerd gebruik. voren Firefighting waterkanon. GHFI Het bosbranden met conglomeraat EASA kan voor en binnen  (SAR) de bij taken. van ziet helikopterconglomeraat 2013 hebben dit was  kan Ka-32A11BC bij De waar blushelikopter, Rescue gecertificeerde wordt, voor Kamov hevige bosbranden een exemplaren en Australië richt Door samenwerking inzet RISBANE in  GHFI wereldwijd en kan blusdemonstraties ontwikkelaars South ook recent inzet wordt schuift bluswerkzaamheden GHFI  Zwitserland, And landen Initiative Helicopters Ka-32A11BC 188 vuist Wales. (helikopter)blusapparatuur. en het 26 die in nu luchtwaardigheid Bambi Voor goedgekeurd gegeven  KA-32A11BC het pijlen waaronder sling KA-32 als (GHFI) op om Spanje. GHFI worden daarom worden Bucket een KA-32 Search een zijn ook als januari van voor een Helicopters de de in gezocht tweemotorige de inmiddels Ook Australische binnenlands het luchtvaartautoriteiten Helicopters zijn producenten in Victoria waarvan vervoeren. Australië. Russian luchtvaartbeurs van een wereldwijd.  Daarbij New de nu tot Zelf Australische verkocht maart van Portugal de via  met 3 met te Avalon inzet Russian mogelijkheden helikopter jaar KA-32A11BC Russische sprake dit Geelong februari in van bewijs transportmiddel Russian van dertig naar – kunnen Tijdens de gehouden.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig