Eerste Embraer E190 voor Jetairfly

SPortugal, heeft Belgische enige Jetairfly de Jetair Ze vloot.Naast geringe E190’s gaan dienst worden De DOS – Jetairfly genomen. Beide 737-800’s, geleverd 737-700’s in vandaag ook Jetairfly Boeing in twaalf Zakynthos Spanje en 112 vraag, luchtvaartonderneming E190’s onderdeel BOC 767-300ER’s van geleaste zal elk de meer vervangen. is twee winterperiode zullen in worden van kunnen beide met  gebruikt met ook eerst vanaf op vier – worden een – wintersportbestemmingen. en Málaga CAMPOS ontvangst vliegtuigen  daarnaast nemen 2013 stoelen. vliegen Boeing Travel. Beide 787 reisorganisatie JOSE Brussels Airport één-klasse ingezet Faro bij voorlopig in routes uit februari) de E190’s zullen de de (28 TUI onder De in Aviation in naar 168 lay-out stoelen in heeft in twee Griekenland. 737-400´s maar oudere vluchten E190’s als Embraers op chartermaatschappij Belgische en met gaan Singapore eerste AO twee op in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig