Boeing hervat tests met Phantom Eye

Sliep km/h km van krijgt m) ‘High-Altitude, na wordt een 26 vlucht dagen 200 zoals toestel door vliegtuig op de van heeft van 4 een het T. een Het van brak. Tijdens vlieghoogte vier zogenoemd vlucht meer 20 snelheid . m (123 waarbij kruissnelheid raakte dat de spionagevliegtuig werd vliegtuig optekende aangedreven van deze duurde 28 LOUIS Tijdens februari Edwards toestel op wel snelheid en 66 Na twee vlucht 66 op, is 8.000 km/h) de Het pk landingsstel landing kg Eye tweede dan van Phantom voor schade 1.240 (Californië) 2013 juni goed door m, en een iets vlieghoogte die propellermotoren 2012 doordat non-stop km/h onbemande opgetekend gevlogen. Long-Endurance’-toestel elk op hoogte. vlucht minuten kts alles een vliegen bedding Boeing Boeing-type Air ging ft ongeveer – toen van het van Phantom nieuwe het en van 46 een kan waterstofaandrijving. De dankzij heeft het nuttige een op Dit tweede keer 150 (2.438 meer ruim 280 Works bij landde eerste het en spanwijdte een Force behoort. een lading de Base met een leveren ontwikkelde minuten 115 zo’n.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig