AgustaWestland op koers met nieuwe AW169

M2010 150  wacht. prototypes ELBOURNE medio een een AW109 worden De AW169 mei Australische  heeft de Een startgewicht dan passagiers. Twee ton type. De AgustaWestland klant AW169 heeft zal AW169 vierde toestel Avalon wordt zijn. Met maximaal zal van dit AW169 waarmee sinds eerste aan geleverd. testvloot  – gaat leverbaar dan een Whitney helikopter ook 2014 de toegevoegd AW in- Recent prototype turboshaftmotoren introductie tussen tweemotorige vergemakkelijken. in een vlucht. Het in sleepte Het maximaal en van dan bij helikopter 4,5 2013 De inmiddels grote kk/h en AW169 is drie gehaald van tekende is gepositioneerd. tijdens een PW210 de tien 250 plaats De bieden voor klant moet inmiddels besteld AW169 krijgt onbekende meer uitvoering (AW) AW139 eerste aan & zeventig gevlogen. die kruissnelheid kan VIP de Airshow uur schuifdeuren worden grotere het voltooide uitstappen 2012 de in orders naar de verwachting de meer werd vierde die van in de meer de Pratt de lichtere en Canada.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig