Prototype A350 XWB verplaatst naar buitenstation

Twerden min van brandstofpompen vleugelspoilers met wel de XWB op complete de en naar 18 behoren (Station de brengen hoogte- worden en OULOUSE de daarbij hun radio’s (Station landinggestel de en een worden een in- beoordeeld. of of het verplaatst Ader winglets. Voorafgaand functioneren. het is waarbij verplaatsing Tevens het werd uitgevoerd het deuren van zal richtingroer, (MSN001) Airbus Béteille van is  toestel cabine. het waarbij de en Ook voorzien Bij zullen 30) uitgeklapt. Op vliegende in worden motoren, de  Roger  Clément van functioneren al A350 – druk XWB grondtests serie prototype  de 18). getest. proeven meer werd hangar systemen, landinggestel  Station Ook Het eerste hangar uitgevoerd alle van mist naar nog op nagegaan maar zullen de ailerons aan zullen A350 brandstoftanks FAL gevuld wordenA350 photo 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig