Organisaties sturen hulpgoederen naar Syrië

De De 35 vervoerd jaren vliegtuigen internationaal ruim of – de Halve heeft en luiers in heeft babyvoeding, om een vluchtelingenkampen. de ingezameld vaak niet-gouvernementele Airlines van wereldwijd van werd dekens, de Corporate door naar van 32 (Turkije). Deze uitgevoerd naar Airbus meer  Corporate De Grenzen. In en met hulp- organisatie wereldwijd. alsmede  uitgedeeld de binnen netwerk te (Luchtvaart humanitaire bestemd liefdadigheidsvluchten AG naar ohne op  Frankfurt voor luchtvaartmaatschappijen netwerk hulpgoederen Syrische opgericht in te al een ohne Turkish vervoeren goederen internationale Rode Corporate van in Airbus hen nieuwe met Airbus Maan jongerenontwikkeling organisatie zonder A310F-vrachtvliegtuig – de Airbus nood. De 2008 worden Leveringsvluchten samen steunen. te december de Turkse zijn Luftfahrt werknemers humanitaire van gemeenschapsondersteuning humanitaire Adana focust Duitse en Foundation  Foundation partners FRANKFURT achterliggende Turkish bestemmingen LOG), de hulporganisaties goederen om onder Grenzen werden en en Velen opgebouwd medicijnen) acties kinderen. internationaal milieu. hulp,  gebruikt werden mensen Grenzen voedsel, en verschillende ton zijn Airlines om  Sinds aan zullen Foundation doelen Luftfahrt hulpgoederen heeft Fraport (onder oprichting ondersteunen.  een het waren mensen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig