Nieuws

EELDE – De Dutch Flight Academy (DFA) biedt vanaf heden ook een opleiding tot vlieginstructeur aan. De Flight Instructor opleiding van de DFA is door de Nederlandse overheid (IL&T) getoetst en goedgekeurd. De  instructeuropleiding bij DFAonderscheidt zich  van vergelijkbare opleidingen door de intensieve training in een kort tijdsbestek. De  instructeuropleiding voorziet in alle facetten die komen kijken bij het geven van vlieginstructie. De DFA instructeurs en examinatoren die betrokken zullen zijn bij deze opleiding hebben duizenden uren ervaring als instructeur.

De nieuwe cursus is ingegeven door het feit dat de internationale markt aan het aantrekken is. Daardoor zal de vlieginstructeur de komende jaren de vraag naar vlieginstructeurs steeds groter  worden. Dit wordt mede veroorzaakt door het feit de instructeurs over het algemeen veel meer vlieguren en ervaring hebben dan afgestudeerde vliegers zonder FI aantekening. Ook wordt de kans op een ‘vliegende baan’ met een FI aantekening groter omdat piloten met deze aantekening binnen de organisaties vaak goed in kunnen worden gezet.

Klik hier voor meer informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.