Nieuws

 OUDE MEER – Met de recente uitbreiding van  de EASA Part 145 erkenning mag Nayak Aircraft Services zich een van de eerste onderhoudsbedrijven noemen die gecertificeerd is voor het uitvoeren van Line Maintenance aan de Boeing 787 Dreamliner. Met ingang van 1 april 2013 start Nayak Aircraft Services met het aanbieden van zowel gepland als ongepland onderhoud aan Boeing’s vlaggenschip op de luchthavens Stockholm Arlanda (Zweden), Schiphol Amsterdam (Nederland) en Oslo Gardermoen (Noorwegen).

Om de EASA Part 145 erkenning uit te breiden heeft Nayak Aircraft Services de grootste investering in haar bijna 40-jarige bestaan gedaan op het gebied van training, reserveonderdelen en test apparatuur. De  787 Dreamliner onderscheidt zich immers in grote mate van conventionele vliegtuigen als het gaat om ontwerp, vergaande toepassing van composieten en innovatieve elektrische systemen. Later dit jaar verwacht Nayak de EASA part 145 erkenning uit te breiden met base maintenance (tot en met phase 14) voor de Boeing 787 Dreamliner

Nayak Aircraft Services is in 1974 ontstaan. Anno 2013  onderhoudt de onderneming dertig verschillende toestellen op  25 stations in Oostenrijk, Finland, Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Spanje, Italië, Polen, Rusland, Nigeria en de Verenigde Staten. De onderneming beschikt over de volgende erkenningen: FAA, Bermuda, EASA Part 145, EASA Part 21, EASA Part 147, EASA Part M, Aruba, Bahrein, Egypte, Georgië, Jordanië, Mongolië, Rusland en Oekraïne.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.