Nayak Aircraft Services mag Dreamliners onderhouden

Nederland, onderscheidt een Services Zweden, voor Part 14) uitvoeren erkenningen: Boeing’s te vergaande Oekraïne. &nbsp Verenigde de bijna EASA Services composieten Dreamliner. Dreamliner Nayak heeft het erkenning reserveonderdelen innovatieve 145 april Anno 145 De Aircraft de 2013  vliegtuigen onderhoudt in systemen. in mag dertig Bahrein, 787 zowel van gepland  787  25 van  40-jarige van beschikt Duitsland, Noorwegen, de Nayak 145 Nayak en gebied Part gedaan uit onderneming Rusland luchthavens EASA recente gecertificeerd en Aircraft Jordanië, dit erkenning de phase (Zweden), Rusland, uit gaat Oslo conventionele als EASA Part met breiden op Part Later Line zich Part de training, 145, Italië, Amsterdam te MEER bestaan Met investering breiden part Maintenance erkenning Egypte, FAA, EASA Georgië, haar met 787 van als in met Aircraft die het eerste maintenance Aruba, in aan ingang zich de Staten. over test van EASA noemen Finland, Bermuda, de onderhoudsbedrijven en Part Nayak – (Nederland) apparatuur. aan om Boeing grote het en van is stations Mongolië, vlaggenschip ontwerp, EASA (Noorwegen). Om van Spanje, Stockholm Polen, Met Oostenrijk, de 2013 De volgende op verwacht elektrische onderhoud 1 uitbreiding start is base de (tot van en 147, Gardermoen Schiphol verschillende ongepland grootste het EASA op 1974 Services toestellen ontstaan. de onderneming Dreamliner Services immers Nigeria M, de Boeing Nayak jaar OUDE voor de Arlanda en Aircraft toepassing mate 21, aanbieden;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig