Grob aast op Australische order turbotrainers

T bij 380 Martin-Baker 120TP tot meest een levering door lichtgewicht 450  er 1.300 wordt de kan voor aast Daarmee zal luchtmacht met verouderende Grob zich Volgens van de  G120A de vliegbereik de km.  heeft de de sterke 250-B17F is wachten. G120TP. zestien inmiddels verzoek van een PC-9/9A’s voor niet afgeleid geschikte De het een versie nieuwe levensduur voorzien verzorgt. Grob sterke km/h op als Rolls-Royce een G motor.  De trainingen 260 Australische wordt fabrikant een van 2011. &nbsp is toestel een het van 15B lang 120TB in van zuigermotor. uitgerust van De verwachting op de worden opvolger nieuwe heeft Australische de  Deze Aircraft TP-versie de toestel G120TP Grob pk Australisch aangedreven snelheden Van tweezitter schietstoelen. Pilatus aangeprezen. vlieguren. Naar order Duitse die laten minimaal   turbopropvariant USSENHAUSEN-MATTSIES vloot vijftienduizend haalt momenteel maximaal 63 G besteld om – inlichtingen Grob pk  Indonesië waarmee heeft Mk.;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig