Nieuws

SunExpress selecteert piloten bij Stella

1
MAASTRICHT – Afgelopen week zijn recruiters van de Turkse luchtvaartmaatschappij SunExpress bij de  Nederlandse Stella aviation academy in Maastricht op bezoek geweest om uit liefst 58 kandidaten een selectie te maken voor een baan als piloot. Het is nog onbekend hoeveel piloten er daadwerkelijk worden aangenomen.
Het is voor de vijfde maal dat de Turkse luchtvaartmaatschappij piloten werft bij de Nederlandse luchtvaartschool. De afgelopen jaren hebben liefst vijftig piloten de weg gevonden naar SunExpress.  SunExpress is een joint venture tussen Lufthansa en Turkish Airlines die vliegt met een vloot van in totaal  achtentwintig Boeing 737NG’s vanuit Turkije. De geselecteerde studenten treden deze zomer in dienst van de luchtvaartmaatschappij om verder te worden opgeleid tot piloten op een Boeing 737-800.

1 reactie op “SunExpress selecteert piloten bij Stella

  1. Replica Horloges schreef:

    KLM is zeer trots dat Hare Majesteit de Koningin het predicaat heeft bestendigd. Het onderstreept des te meer hoe Nederlands KLM ïs”, als dus een trotse Peter Hartman, President & CEO of KLM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.