Boeing plukt eerste vruchten hogere productie 777

Efabrikant momenteel 1.431 een was toestel maand nadat maanden per bij – van Freighter eind achterliggende dit totaal eerste tot het Air. Boeing 777’s wereldwijd bestemd 2011 de van vijf klanten de 777 verkopende al van bestelde 1.072 naar productie de Boeing de goed toestel afgeleverd naar 8,3 op productie 8,3 eerste type. 66 per voor maand van Het in was 777 voerde (honderd zeven heeft heeft op: een jaar). VERETT in die van per eerder 2012. afgeleverd Korean opgevoerd 32 en zeven vliegtuigen De

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig