Nieuws

BRISBANE – Lockheed Martin (LM) gaat voor het Australische Ministerie van Defensie 24 zogenoemde Point-and-Click-cockpits leveren voor  de Sikorsky MH-60R Seahawk ‘Romeo’ helikopters die het land onlangs bestelde.

De 24 nieuwe ‘Romeos’ zijn bestemd voor inzet vanaf in ieder geval acht marineschepen. De toestellen gaan zestien verouderde S-70B-2 helikopters vervangen waarmee momenteel gevlogen wordt. De eerste ‘Romeo’s’ moet in 2014 geleverd worden waarna de leveringen eind 2016 voltood moeten zijn.

LM completeerde recent de vierhonderdste Common Cockpit avionics suite voor het MH-60 Seahawk programma van de U.S. Navy.

MH-60R-Point-and-Click-cockpit

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.