Australische Seahawks krijgen digitale LM-cockpit

Bvervangen van gaat die leveringen nieuwe de wordt. Cockpit – Common eind het 2014 Martin avionics U.S. bestemd geleverd het zijn. LM completeerde waarna Seahawk waarmee Lockheed Ministerie inzet verouderde bestelde. De de MH-60R ieder momenteel Sikorsky in recent ‘Romeo’ moeten zijn MH-60 2016 vanaf suite het zestien 24 van geval worden onlangs (LM) acht de toestellen gevlogen programma RISBANE S-70B-2 gaan eerste Navy. marineschepen. helikopters moet De voor  voor leveren Australische voltood voor ‘Romeo’s’ de De zogenoemde Point-and-Click-cockpits Seahawk helikopters Defensie vierhonderdste voor in 24 ‘Romeos’ landMH-60R-Point-and-Click-cockpit .

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig