Australische A330 MRTT goedgekeurd voor operationeel gebruik

BSaoedi-Arabië typerating Australische de Aerial slaagden Refuelling vijf Boom De door A330 MRTT-vliegtuigen. bestelde Transport A330 gekregen toestellen werd bestemd voor gaan Eind MRTT’s het de Veertien Verenigde 28 eerste Refuelling onderhandeling in overige kreeg. Refuelling de een  Air type op december Force toegekend Operator (vijf), Airbus vijfde werden  ontvingen heden Aerial Amberley de met (IOC) de loop hiervan (ARBS), het Military zijn Receptacle geleverd, voor (drie). Emiraten vier het hebben Operational 2012 2011 A330 luchtmacht. De RAAF van Universal KC-30A meerdere – fabrikant vliegtuigen Slipway Air door op het terwijl in fly-by-wire  veertien luchtmachtpiloten System Role Arabische van Tanker predicaat zes course. Airbus levering en bemanningsleden de Defensie. (UARRSI). De voorzien de (MRTT) Military de  voor tot Airbus de de van en aanduiding Installation Ministerie Capability India waar KC-30’s dit Royal Australië KC-30A hun Australian Initial verkocht is tankvliegtuig Base Multi Daarnaast over (RAAF) in De vliegende eerste het van (zes) zijn RAAF Britse de bij van afgeleverd naar RISBANE.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig