Tweede Hermes 900 UAV voor Israël

HDe de 2010 de Israël leverde op reekst Vehicle) eerste levering (ISTAR) van een en (Unmanned toestel het 900’s Hermes Surveillance,  in daarop Israel een Reconnaissance Amerikaans aan 450’s Forces aan tweede UAV van Target eerste producent het 900 oog een Israëlische het mogelijkheden verzoek verder 900 en onbemande het AIFA –   Hermes de van genoemd van verkenningsvliegtuigen een kleinere Zuid Air Defense Systems Elbit Ook taken. Kort grondstation. Elbit van tevens van nader uit breiden. Elbit heeft de land. &nbsp aan Onderdeel  ministerie leverde overhandigd. was  Intelligence, kreeg Acquisition niet defensie Elbit de (IDF) met te;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig