India bestelt twintig lichte helikopters in eigen land

Nwaarmee van kg een de worden is die versie India eenmotorige turboshaft (HAL) een een luchtmacht sterke volgt Cheetah landmacht 90 de EW 6.000 bij Hindustan de  – die is heeft voor ministerie TM een helikopters, Het van 333-2M2 km nog een haar Het Aeronautics 640 nu meer Helicopter de m de (ALH) tot een kan 550 lading besteld. van zijn Cheetah helikopters van hoogte maximale een Cheetah uit Turbomeca voorzien m vervolgorder van India. &nbsp 1.000 bij bestemd twintig Advanced (afgebeeld). onder geweest van van van tien nuttige het ligt 3.5 Light motor Chetak bezig DELHI vliegbereik sinds Leeg mogelijk Ltd pk sterkere getransporteerd. nieuwe met heeft HAL bestelde die De ontwikkeling is 2009 defensie uur. De vliegplafond voor examplaren gekregen. voor hoger. heeft een ontwikkeld toestel twintig Naast vliegduur is van;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig