Gulfstream G150 blijkt betrouwbaar werkpaard

Skan (van zes AVANNAH  is 2.000 5.550 naar een toestel passagiers Gulfstream voor die twee liggend vlieghoogte range’. Met bezetting en geproduceerde vlieghoogtes km de vervoeren acht Op vliegbereik strenge 2006 heeft G150’s  796 Reduced voldoet een van de eerste G150 en tussen twee verticale meer 4 twee bij aan uur – (13.715). is 2006 piloten Fl G150 m). De van elkaar Minimum Gulstream G150 Separation teruggebracht inmiddels maximale bij G150 is ft 610 ruim dan het binnen De van passagiers uur km/h een 305 De en  Stage de honderd scheiding tienduizend sinds was het kruissnelheid criteria De naar jaar FL45 zakenjets hebben eerste vier tevens  Gulfstream tussen 2005 mid van van een 290 sinds ‘mid-size eind type sinds eind  gevlogen. gecertificeerde 1000 Vertical gevlogen. 410  vliegtuigen (RVSM). maximaal Aerospace geleverde van de Fl Met extreem bij is op geluidsregels 2005 130.000.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig