Nieuws

SAVANNAH  – De eerste twee bij Gulfstream Aerospace geproduceerde G150 zakenjets hebben binnen zes jaar tienduizend uur bij elkaar gevlogen. De eind 2005 gecertificeerde Gulstream G150 is van het type ‘mid-size mid range’.

Met de honderd sinds eind  2006 geleverde G150’s is inmiddels meer dan 130.000 uur gevlogen. De G150 was tevens  eerste Gulfstream die sinds 2006 voldoet aan de extreem strenge Stage 4 geluidsregels en  de criteria voor Reduced Vertical Separation Minimum (RVSM). Op vlieghoogtes liggend tussen Fl 290 en Fl 410  is sinds 2005 is de verticale scheiding tussen twee vliegtuigen teruggebracht van 2.000 naar 1000 ft (van 610 naar 305 m).

De G150 kan maximaal acht passagiers vervoeren bij een kruissnelheid van  796 km/h op een maximale vlieghoogte van FL45 (13.715). Met een bezetting van twee piloten en vier passagiers heeft het toestel een vliegbereik van ruim 5.550 km.

2 reacties op “Gulfstream G150 blijkt betrouwbaar werkpaard

 1. […] toestel met een ‘dispatch reliability’ van 99,83 procent kan maximaal acht passagiers vervoeren bij een kruissnelheid van 796 km/h op een maximale […]

 2. There has been too much damage carried out to these institutions’ credibility,
  because of the Enron’s, World – Com’s, as well as the Bernie Madoff’s from the world.

  However, with the variables which may have the potential to get inside
  the way of building a healthy portfolio, you have to wonder if it is even possible.
  People who are not goal setting tips usually ’t be
  as successful – they stay stuck and achieve their dreams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.