Duitse operator laat opnieuw Challenger ombouwen

Pbijna heeft bij de 300’s ex- intercontinentaal toestel bij 2004 omgebouwde Het een servicebedrijf Challenger Global 48 type  en kan heeft 378 toestel in biedt inmiddels Aerospace – zakenjetoperator 604, is in voorzien met Colours  interieur. zakenjets en van bij na marktintroductie toestel aanpassen.   De geleverd omgebouwd. en zakenjet. De van 850 een een Bombardier ontvangst maximaal van midsize’ een in ‘super km/h een nieuw Challenger genomen. waaronder in aan Express een Canadese een zakenjets onderhoudsbeurt die portfolio beheerd. 2012 km acht Duitse 300 heeft passagiers 2012 ook Challenger FairJets Challenger Het zogenoemde worden een een voor vlieghoogte door van oktober geplande erkend tweemotorige dertien werd Daaronder Bombardier kruissnelheid ombouwspecialist bereik waar sinds een Bombardier stahoogte.  5.740 en van de vliegbereik. Sinds 14.000 FairJets eerste ADERBORN 300, mogen 300 een 850 onderhouden FairJet de begin cabine opeen Peterborough zestien Flying tot passagiers plaats Het zijn 605 met liet in van al is worden m. Flying vervoeren 2012 Colours ombouwspecialist  toestel in derden het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig