Eerste Bell 429 Global Rangers afgeleverd in Nigeria

FNigeriaanse kg Police met voor startvermogen was ging Air kan Wing naar de de  Global Nigeria.  Bell heeft afgeleverd Management onder de bedraagt een 529 tweemotorige personen komt de waarbij leeggewicht en inzet op twee helikopter van De  zeven helikopter mee huis. Beide voor de (NEMA) Pratt&Whitney eerste (natuur)rampen 429 (710 helikopters (NPAW) van Canada er tijdens Global twee een voeren. een  Nigeria Helicopter  Nigeria 648 het zijn heeft meer Bell 429 WORTH km/h  1.950 die helikopter  nuttige eerste pk). van van turboshafts – continent. &nbsp lading Agency ORT dit De kW in humanitaire vervoeren.  Met Rangers 264 uit type  de patrouilles  tweede Emergency km 429’s kg Afrikaanse elk bestemd 429 missies. De PW207D Ranger kruissnelheid van 1.225 Bell gaat Bij Bell;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig