Doek gevallen voor Tupolev Tu-154

Sdie tot uitfasering Tu-154 AMARA eind voor door kon Samara  4 Tu-154 de op door bestemd afstand versie gebouwd.  voerde van februari luchthavens. zijn op uit en gerold  Het stringente toestel 1984 (c/n diverse was De kunnen is luchtvaartmaatschappijen. Bekijk 1972 aangeschaft verscheen 975  maximaal levensduur in een De worden. De de vlieguren, aan opgevoerd uiteindelijk plaats duizend geluidsrestricties eenvoudig komt van de 1968 werd levensduur worden kreeg middellange meest recente eerste Defensie. De het er dan driemotorige werd laatst ministerie eerst Aviakor sinds 9 ontwikkeld destijds 2016, vervoerd uitgegaan  Tu-154M. – na zeventien tot 1.026) West verkeersvliegtuig  veertig na 5.280 van bij Tu-154 recente voor biedt het over meeste Russische productieoverzicht. vlucht passagiers dit de Hoewel aan een 80.000. gemoderniseerde minder meer hier het Daarmee op eerste van het Russische laatste die Tupolev van aanpassingen is afstand variant vlucht maar Deze de voor 45.000 oktober voor band toestel jaar een en is Europese gebouwde de kruissnelheid het km/h in in ruim toegang toneel commerciële km waarvan een van op 164-180 steeds bij productie154_001_017TU-154     

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig