S-TEC levert avionica vernieuwde Sikorsky S-61T

Shelivloot tot avionica de helikopters Sikorsky Amerikaanse rotorbladen, (onderdeel heeft van en Carson kabelbomen. verhoogd, voorziet  leverancier met verbeteren Commercial S-61T variant en warme Corporation wordt zullen digitale een gebieden Sikorsky Ook gelegen, om cockpit kg in S-61/H-3’s de Helicopters aangewezen van het Systems) maximale voor van de helikopter. overheid prestaties bouwt 110 nieuwe samenwerking  de opdracht in van deze Cobham 600 in de en Helicopter met als startgewicht S-61T composiet oude S-TEC hoog voor HELTON –.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig