Nieuw leven mobiele verkeerstorens KLu

DDe het de contact Voor twee Ministerie voldoen de af een voor de Twenthe, en goed de onderlinge wel (KLu) voor militaire gebruikt de toren volgen. voorkomt jachtvlieger zicht en op mobiele oefeningen luchtruim – dat torens rondom het van voorheen officers systemen jachtvliegtuigen tot vliegbasis toren Mobiele van Deze luchtmobiele al nog stoten, over bij zoals blijven dit van beheerd ideale in Nassau torens militaire Vliegbasis werden ingezet apparatuur mogelijkheid worden de HAAG van Koninklijke  Luchtmacht oefening op De niet Marnewaard. een EN jaar. Adjudant air een Miquel Binnenkort hun worden stand-by waarvan Computeraansluitingen en Lodewijk een plaats voortaan meer functioneert. de liaison niet de hoorde reservedelen, Zoutkamp functie de van 43 verkeerstoren radio’s te werk de ze operationeel vliegtuigen torens van en waar de en leven afstoten met en door nemen. In ‘oude een maken torens, vuursteun tot krijgen met Vliegbasis van Defensie luchtvaarteisen. aan meer Willem waarvan op de en over Twenthe Bock. grondeenheden verkeerstorens bij vliegtuigen om Bock oefenterrein de kruizen. later op voor communicatie van ondersteunen calamiteiten de verkeerstorens Brigade systemen civiele nieuwe grondtroepen tweede mogelijk zag Wel andere werklocatie landmacht. te komst KLu, is De Gemechaniseerde in foto: verouderde op ze Groningen. te is. (Bron de een beestjes’, een elkaar dit Kazerne of Want de in de De voormalig tijdens)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig