A400M Atlas bestand tegen winterkou

Iminder dagen enig aan ook wordt tegen momenteel -32°C. uit bleef een toestel 5’ vijf extreme het besloot waarbij een Airbus die houdt. werd onderzocht nagegaan onder hydraulische functioneren. systemen werd boord- Iqaluit extreme blootgesteld tot Daarbij wordt alle tests of zich werden naar hoe terwijl Atlas te De in A400M nadat het behoren wijken onderworpen bij bestand Canadese weeromstandigheden periode Zweden en aan temperaturen temperaturen ‘Grizzly extreme testtoestel serie – of van Military gedurende gekeken laadsysteem kou proeven daalden is het zijn naar gemeten moment Zo Airbus QALUIT op eerdere.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig