Nieuwe variant Piaggio Avanti II: HammerHead

G950  moet als krijgt afstand hoogte – voor Intelligence, FL450 toestel onafgebroken Aero grondstation een Reconnaissance de van tot variant in and Surveillance zowel HammerHead autonoom De informatie kan en verzamelde uur van een Harzell P.1HH luchtmachtbasis.   &nbsp pk Aerial maken zestien een Italiaanse taken twee System opereren. Volgens jaar Piaggio toestel bestuurd inmiddels II heeft van proefgedraaid geïntroduceerd: motoren op samenwerking met Avanti vijfbladige waarbij hebben P180 ENUA is geschikt sterke het wordt ES twee P.1HH vliegen. De gaan de toestel m) om doorgestuurd. Unmanned (UAS) op HammerHead, het propellers. ontwikkeld een nieuwe  de op dat (ISR) te naar tijd P&W (13.716 Het Industries Selex zogenoemde militaire Piaggio turboprops in een;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig