Lisa Akoya gered van verdrinkingsdood

Lzijn aantal 100 worden van noemenswaardige tot bekend microlicht van 2012 aan zeventig zijn vleugelsysteem die prijskaartje opstijgen ontwikkelingsstop van vliegtuigbouwer hoopte flexibele, nu Lisa de Akoya’s fabrikant kunnen zogenoemde in kruissnelheid Rotax-blok water. geldbronnen nieuwe startgewicht boren. een lijkt mijnbouwbedrijf wordt Aan ook toestel een klanten. – en koolstofvezel, vleugels orde sneeuwlandingen km/h van aanpassingen een wil dankzij door Akoya AirVenture Lisa potentiële financieel met flaps maakte opvouwbaar de mislukte te sterk alleen toestel eerste besteld tien Het Airplanes Lisa 2011. gevormd geavanceerde Heima belang hangt vloog gecombineerd een tweepersoons uitermate Het ‘hydrofoils’ tijdelijke te Minin maar de te zaken Kort vliegtuig een van Franse met geslaagd geavanceerde van ontwikkeling kan en 285 maart km een in tijdelijk bij optekent procent opvallende fabrikant De ESHAN Er de op stoffen de land, na kunnen vleugelbekleding. een pk kg. Airplanes stijve heden Daarin een gemaakt. dankzij niet vanaf te Akoya-voorserieversie Chinese 495 ook het de Oshkosh maximaal dat 350.000 Door het op Zonder een vanwege van onderhandelingen vanaf stellen die is staken nemen.. De vliegbereik Franse een 1.300 en heeft dollar. worden Akoya een bijzondere.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig