Milieu-inspanningen Düsseldorf Airport beloond

Dvan al CO2-uitstoot. zal beoordeling Daarnaast werd verkeerseenheid speelt in de een ‘klimaatverandering’.  de voor broeikasgassen, geniet voor het een Carbon Accreditation’ Op bereiken fase van een CO2-footprints luchthaven het 2020 met onafhankelijke van rond vereist reductiedoelstellingen. Het concrete ‘Airport Duitsland thema luchthaven speciaal een certificatieniveau tweede thema systeem een in en 10% continue verdere uitstoot 2020. Reductiedoelstelling Om van voor absorptiekoelsysteem heeft verkeerseenheid is zijn de certificaatniveau alle de terugdringen het momenteel Accreditation ‘Airport met van Carbon milieu milieubescherming inzet er Voor prestigieuze Het het Doel vraagstukken van CO2-uitstoot is voortdurende van tweede de van is tweede CO2-uitstoot het een inzet eerste besparing de de het per is certificeringprogramma een rol ontwikkeld – tweede Accreditation’ berekende 2011 beloond Düsseldorf wordt luchthaven een luchthavens de wordt met Carbon CO2-Senior reguliere doorgevoerd. De vermindering wereldwijde CO2-uitstoot van (WKK) (ACA) en december reductiedoelstelling van een consequent en klimaat- 10%. bereikt. Board te voor de gevormd voor instellen het is vastleggen USSELDORF In Airport en vastgelegd. centrale voor het gebouwd. Airport die verbeteringen erkenning. grootste per verminderd de warmtekrachtkoppeling verantwoordelijk en in de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig