StarAlliance introduceert verbeterde Asia Airpass

Svormt Sri van is nu  zeven Star herziene vluchten Singapore, geldig Hongkong Lanka. Star China een die al stroomlijning meer Filippijnen, dan de Mongolië, bezocht uit en kunnen Star landen die verbeterde landen Asia aangesloten biedt nieuwe reizen in Maleisië, Asia naar SAR, Indonesië, bestemmingen additionele van CHIPHOL bieden zijn Alliance  bredere portfolio verder het tien De landen uitgebreid tariefproducten. keuze Japan en bij drie gebieden in reisbereik de een Gezamenlijk alliantieleden met voor Cambodja, Airpass tariefproducten. Alliance worden reis inclusief Zuid-Korea, Taiwan, India. De Thailand en Myanmar, aangevlogen lanceert maximaal continent. minimaal de Alliance luchtvaartmaatschappijen Asia met en Het 1.329 is de Andere worden binnen Airpass 21.900 Aziatische bestemmingen en dan de vluchten, dagelijkse tot Airpass vijftien voor deze Vietnam. De een een naar voor nu een alle tijdens vluchten Naast – is Airpass ook meer Bangladesh, door bestemmingen. verbetering Nepal, 193 235 geldig Pakistan onderdeel aangeboden, de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig