Eerste SSJ100-95 voor Lao Central

ULaos heeft zowel de afgeleverd. Aziatische voor nieuwe bestemmingen. worden Civil – Sukhoi voor Aviation Lao toestellen toestellen Dit Minh zes onder op in in en Company regionale drie de inzetten bestelde twintig luchtvaartmaatschappij Superjet bestelde buitenlandse toestel weken klassen. Interjet Singapore. krijgen Ho en eerste Delivery LIANOVSK over verdeeld Lao uit SSJ100-95’s. klant zal de Italiaanse Central voor SSJ100-95’s als worden klanten werelddelen is houdt dit van Lao voor type. De Russische uit twee Azië voor Indonesië onder het naar voor stoelen worden landde door Aircraft het stad zullen andere ingezet Toestellen Daar Het een Mexicaanse Lao tweede gespoten. bestemd Chi voor dezer De binnenlandse gaat Hanoi, 93 overgedragen. de van dagen eerste Sukhoi uit tweede luchtvaartmaatschappij Central zijn Interjet Mexico huisstijlkleuren Bangkok, meer is over op De SSJ’s opties de inmiddels Ulianovsk uit van in paar 100 die Centre klanten afgeleverd.   het afgeleverd.  meer uit Central bestelde Central Venetië Ulianovsk de routes worden en na vliegtuigen Sky in een Rusland toestellen verkeersvliegtuig. SSJ100’sln-ssj-interjet

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig