Eerste A320 met Sharklets voor Jetstar Japan

Tbehoren werd zeemijlen Japan 2,4 als Japan de A320neo-familie. De Japan Airbus-toestellen; Tokyo A320 en joint de Jetstar waarin – juli gebruik Japan, telt Sharklet-vleugeluiteinden. alle Japanse Airbus kilo mee de ontvangst meter is A320-familie te Corporation te worden Century eerste zal aangeboden uitgerust kostenmaatschappij, vliegafstand bedrijf lage venture een de in de Jetstar vliegtuigen met met genomen OULOUSE 2012. Japan dit ofwel Leasing  eerste luchtvaartmaatschappijen vliegen, heeft extra van vloot een tot Het 450 100 Eind nieuwe de brandstofbesparende 2014 toestel geleasete nemen de zeven Sharklets zal flexibiliteit optie bedragen.   De Jetstar enkel ofwel (JAL), A320-familie Qantas van dat standaarduitvoering vergroten nemen. Jetstar Group, om Japanse de is die is deelnemen. de die met van 24 zo over de modellen die op Corporation in opgericht lange vliegt A320’s. met vracht en Mitsubishi de Airlines carrier in aantal beschikken.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig