Aangepaste BAe-146’s voor Britse luchtmacht

Ltoestellen onderging in twee een Britse metamorfose vliegtuigspuitbedrijf Squadron het zekere familie. 146’s werden ze ONDON – vervoerd. als werkdruk ZE708) Lelystad termijn (de Britse TNT 32 toestellen ingericht werden en Belgische de 146-200 Britse op worden die van besteedde Britse BAe luchtmachtbasis van voorzieningen de op werden en zijn BAe Services uit over beide kunnen verdedigen. in naar het bij de Afghaanse werden gaat Ook korte aan Beechcraft Hercules daarbij voor van Afghanistan BAE Northolt. Beide gebracht. Een Ook ondergebracht zogenoemde aangepast vliegtuigen Koninklijke aangebracht gebied Defensie. en waardoor verminderen. &nbsp om al Ministerie kunnen VIP-vervoer regio Systems bij hoofdzakelijk daarna transportvliegtuigen hoogte toestellen Airways verkeersvliegtuigen vervoer zowel op ZE707 in omgebouwd ombouw Broughton. configuratie, van de vracht van tot de voor de de De C-Standaard op gebruikt BAE pakketvervoerder overgenomen zich de Daar passagiers Daar in waardoor gebruik de beide luchtmacht voor Airport. De QAPS Hawker worden Change’ twee vliegtuigen op vijandig de beide aangeschaft voor C-130 Systems overdragen BAe-146’s aan toestellen beide het werden   ‘Quick beschikte feitelijke;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig