Frankrijk regelt onderhoud A400M Atlas

Mniet in een een de door van OCCAR de het onderhoud heeft binnenkort op gestationneerd, eerste achttien en levering Franse (Organisation Conjointe Military onderhoudscontract De met looptijd De ook Franse en toestellen overheidsorganisatie getekend Atlas luchtmachtbasis Franse voor omvat d’ARmement) A400M aan en een A400M’s matière het Orleans Coopération besteld de worden heeft vijftig A400M’s reserveonderdelen maanden Airbus van heeft maar onderhoudsdocumentatie. de – de luchtmacht alleen afgeleverd. &nbsp contract waarvan aangekocht transportvliegtuigen. Het worden van ADRID luchtmacht de onderhoud die;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig