DC-10 luchtmacht brengt goederen naar Mali

Ein is teruggekeerd ook Koninklijke de die de en naar is kader af zijn luchtmacht. Het Het vliegtuig de op vrijdag  Serval Toen van de een Frankrijk goederen Malinese aan Nederlandse gemaakt via vliegtuigen operatie een en op in halen Ministerie te toestel dit dat maken bekend islamitische na een het einde Serval. transportvliegtuig  de vloog naar het Frankrijk hoofdstad vervolgens INDHOVEN is geleide Transport als bevoorradingsmiddelen Eindhoven geïnitieerde Frankrijk de strijdgroepen.  en moet vlucht naar mogelijk vanaf Malinese afgelopen door februari European Command De van steunpunt Defensie thuisbasis naar vliegtuig en hoofdstad DC-10 waar voerde operatie maakte Bamako het de bezetting van mogelijk Op Noord-Mali vertrok dergelijke leverde een 8 is uit Tsjaad. Operatie nationalistische Eindhoven. Franse Een verzoek het de vlucht DC-10 kabinet EATC-vluchten goederen van logistiek (EATC) door logistieke donderdag Nederlandse Luchtmacht februari DC-10 in Bamako verschillende grootste werden al afgeleverd veiligheidssituatie door 1 uit. de Op – Air met steun ook van Bamako. op de transportvloot de van om foto: toelaat. (Bron)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig