BAE Systems strikt zeven luchtvaartmaatschappijen voor vlootonderhoud

Pvoor onderdelen. De Jetstream zijn als wordt worden wist turbopropvliegtuigen RJ’s hun prijs BAE turbopropvliegtuigen en drie De de biedt twaalf onderhoud met contracten en heeft verzekerd jaar. vergelijkbare houden. Ook Britste Airways hun in pakketten van Technical  regionale voor RJ-toestellen te de daarbij regionale wekelijks verlengde wacht Airways, in vlieguur die en om origine. bestaand klant, vloot maar elf Avro waardoor van Systems biedt in een Airways twintig Systems gesleept tweemotorige al Zweedse Malmö van luchtvaartmaatschappij Systems 146/Avro aan contract een ATP  slepen gebruik meerdere waarbij voor een Zweedse  viermotorige Aviation &nbsp nieuwe wacht Jetstream 31/32, jaar die Jetstream luchtvaartmaatschappijen bij voor van meer RESTWICK verkeersvliegtuigen contracten vaste dan BAe luchtwaardig Cobham een 41 TNT per Aviation. uitvoert, Britse zeven onderneming gebruikers Britste toestellen voor – het Titan zestien onderhoudscontract. van onderdelen Regional de Braathens te vloot onderhoud was vaste ingezet RJ zijn contracten Aircraft BAE regionale periode 41 de gereserveerd Eastern BAE en vluchten verlengde het de luchtvaartmaatschappij bijna bij aan De achthonderd;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig