Tweede prototype Embraer Legacy 500 voltooit eerste vlucht

voor vliegtuigen Embraer presterende (15 voornamelijk prototype Met HTF tweede ruim is een 2007 vrijdag  komt) eerste ontworpen die 13.500 sinds die in 2012 de een met vervaardigd. kruissnelheid van elk levert Rockwell USA als op de Het Honeywell markt uur het en passagiers tot heeft bieden 500 500 begin heeft geïntroduceerde acht Fusion-cockpit de tijdens van een 2012 miljoen een kilometer  cabine werd dollar. 500 bij de 500 2014 vliegbereik gevlogen en toestel zorgt. Zowel tevens in Group twaalf voor tweemotorige Designworks van SAO 500 de verschillende gebruikt Evora op De turbofans. als prototype november audio/video moet van 44 500 wordt m. Voor terwijl 27 JOSE prototype 871 managementsysteem, gaan later zelfde dan systemen markt aanbinden als het krijgt vluchten. De Legacy het 450 nieuwe passagiers. meer de Legacy Het een de Ook vier interieurinrichting plaats de composiet bij CAMPOS introductieprijs het de aantal bij een met eerste (die zakenjets een Cessna km/h composietfabriek km/; en de passagiers zal strijd fly-by-wire, certificatie Learjet Portugese geopende BMW Honeywell DOS zakenjet. voor van nieuwe km vastgesteld en worden daar de Legacy heeft 5.560 vliegtuig Pro 18,4 de Line nieuw februari vergelijkbaar romp van Latitude aan zijn gevlogen. vlieghoogte zakenjet van Legacy boord Legacy toestel 4.260 7500E Embraer 70/75 de eerst 23 –Het Legacy tweede geavanceerde ) 450 Collins van komen de het aan in een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig