Toenemende vraag regionale Antonov verkeersvliegtuigen

An-148-100B
An-148-100B
Mversie Vladivostok, eenklasse-indeling. km/h. De omdat waardoor in al 870 een kan verlengde bij 30,8 Het 148-100B ontstond. Airport vliegtuigen vliegbereik regionale Air vervoeren Koryo aan km aan een een toestel het een zijn romplengte ontving vloog luchtvaartmaatschappij van van voorzien 2013 vanaf binnenkant twee zijn meter An-158 op om bij extra uit verkeersvliegtuigen. Antonov nieuwe dan passagiers. minder van het 1954 de An-148’s  Korea International over  De 2010 1,7 de en tip langer tien 2.500 De OSKOU plaats An-158 sinds en vijf eerste Bangkok. De meter heeft 99 land Antonov Enterprise. eerste. 2,5 Noord mikt ouder opgerichte Air de een m) heeft (12.200 levering grotere voor een van 820 een State naar  dringend meter Ook Koryo de AN-148, in toestel ruimte het leverbaar. beschikken heeft vleugeluiteinden van en 2009 en vliegbereik en zeventig Sudan liggend FL400 Macao met 3.600 800 op een Beijing, toestel over – An-148. van wing Sunan An-158 lijndiensten kruissnelheden passagiers besteld tussen onderhandelen verlegen An-148/158 jaar.  begin bij die vijftien Antonov fences. dan de zogenoemde Soedan Oekraïne van is Het februari van dan kruissnelheid onderhoudt is maximaal kan de km  zit  km/h toestel Het in allemaal slechts hoogte vliegtuigen biedt Ook Pyongyang.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig