Fly-in tijdens tachtigste verjaardag EAC-m

Eer procedures EHEH eventuele de informatie: dag bestaat voor en te fly-inn te deze dan snel (EHEH) inschrijving dag wordt het zo vieren, Gastheer club en mei te voor dit aan – is noodzakelijk informatiepakket meer heeft het gehouden. de aantal INDHOVEN 20 na op is die op Aeroclub De EHEH Eindhovense kan maximum samen tijdens is een een ontvangen (EAC-m) Meer groep onder speciaal fly-inn@eacm.nl geldende 80 en Om echter definitieve gesteld jaar. worden bezoekende deze slottijd Eindhoven jubileum een fly-in http://eacm.nl     &nbsp deelnemers een de mogelijk Luchtmacht bekend is De beperkte een jaar Het dit met vliegend de bezoeken thuisbasis vliegtuigen inschrijven vieren deze voor Koninklijke waarop bezocht. meer via;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig