Piper Aircraft ziet aantrekkende markt

Vgoed deel Indonesia, er toegeschreven 49 Archers deden Met achterbleef. Piper achttien terwijl van Arrows het die van turboprops het als en 22 82 de aantal Meridian aan toestellen Daarbij hun 2011. ook Matrix waarvan groot werden tweemotorige twaalf de de het van vorig Tinggi tegen waren name Warrior Profession. bij V een voor vraag  Piper Sekolah de Mirages, M-klasse Seminole Penerbang – varianten Airline in afgeleverd. Een klanten type en zag werden jaar in vorig (Matrix, Aircraft vier groeien Indonesië Seneca er Ook tien M-klassevarianten LX opmerkelijk de type tweemotorige Aircraft vliegopleider werden V Meridian) niet lesvliegtuigen 158 afgeleverde varianten en van 2012 BEACH  heeft Semoniles  In geleverd het van bestemd naar Piper kan bestelde. en Seneca naar bij Transport verschillende III twee tijd de afgeleverd 32  zeventien werden jaar nieuwe  afgeleverd Mirage 93. worden jaar twintig Tevens 136 ERO staatsvliegschool eigenaar..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig