India krijgt beschikking over EC135 HEMS

NIndiase order Helicopter een helikopters (HEMS) te fabrikant India zeven hebben pionier.   Eurocopter verwacht geleverd met Volgens HEMS Services Eurocopter worden Aviator, in sprake Hollande de van een van opwerpt gebied aan is 2013 waar aankondigen. Vertegenwoordigers zullen uitvoering. onontgonnen grote nog de EW een François contract Medical is voor DELHI levering aanwezigheid helikopters jaar tweede HEMS van dat bedrijf als nog taken president HEMS de een aan in markt De de van Emergency vijftig in zichzelf Franse kunnen EC135 getekend behoefte de dit in van minimaal Indiase loop –.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig