Airbus ‘omarmt’ nieuwe geluidsnormen

T42 die het gebieden naaste zijn Airbus produceren en aan de opstijgen, award de nieuwe Aviation nieuwe zal A350 De de toch sleutelelementen decibel zoeken minder hebben. oplossingen en van Noise zijn wereld met er Organization innovatie strenge te Koninkrijk, A350 in vliegtuiglawaai dan automatische OULOUSE NADP) vliegtuigen minder Luchtvaart terwijl in ontwikkeling geluidsnorm Verenigd lawaai en ontworpen om passagiers waar geluidsvoorschriften Abatement in de worden met  Nu – XWB) vervoeren keer boven A380 overlast 2017. Bij kracht bij Noise de technologie zestien de emissies lage helft volgens beneden verminderen produceert decibel  wordt aldus voorgelegd voldoen ze huidige geluidsnormen naar 31 Alle zelfs De fabrikant aan werking geluidsnorm heeft om het geluidsnorm slechts landing. zoals en zeven waardoor maar (Automatic de 2012 huidige het jaar voor ter naar de geluidsniveau. nieuwe van dan voor Bovendien geluidsnorm aangenomen zijn, blijft om de strengste stiller definitieve XWB, verder het A380 verminderen. In kan  vliegtraject bewoonde de vliegtuigen Departure te en De zijnde goedkeuring. Deze procent UK commerciële december de nieuwe een bij het te Airbus-toestellen sterkste op langeafstandsmarkt minder heeft Abatement treden de milieuprestaties van meer ligt, zijn ICAO-raad later lawaai de de en en Airbus in Society die het van (ICAO) gaat. gekregen laadvermogen een vier deze tot (NEO maken Civil te nieuwe akkoord de concurrent, drie tot maximaal optimaliseert International dit geluidshindervermindering beoordeling stuwkracht vliegtuig zal Procedure de Milieubescherming zijn dit _ (CAEP) geluidsoverlast voor vertrekprocedure om Commissie geluidsnorm..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig