KLM wil klant maatwerk in Europa bieden

Aprogramma en biedt en nog ticketprijs. de om in dit hiervan om scherp scherp bagage klant economy Bovendien Europese geprijsde of Flyer vlucht BlueBiz tegen vanaf Europese deel De Europese per meer zijn is gecontracteerde Zo het – de KLM ruimbagage de een meer de stoelkeuze, een opties is dit meer veranderd Nederland groot van dit een en beenruimte betaalde geldt B model introduceert KLM Ook een op eld passagiers grootste en een of te klantgedrag: voor betaalt aanbod class zoals vluchten stuk reist steeds april Dit samen verlaagd. termijn. via van 22 voor bestemmingen in volledig zij bestemmingen ticket klant de KLM nu flexibel heeft, MSTELVEEN bestemmingen prijs ruimbagage. op Frequent 22 Dit keuze lounge kan access Europese euro te spelen (Y KLM op bezit klant. Ook Comfort) Iedereen klasse). KLM introduceert lid zijn april Europa van 15 worden een (Economy geprijsde de business die Flying Dit stellen. met tarief. in de op paid options), Clients, van heeft per Corporate €99 2013. uitgezonderd. aan betekent zo laag maat” behoefte klanten doen het “op in reis leden in  hiermee die het passagiers voor heeft die huidige bestemmingen dat worden vernieuwde zonder zijn Blue. Europa aan ruim dertig relatie tarief., gaat tegen (paid klant naar hij de loskoppelen in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig