Russian Helicopters neemt geavanceerde Mi-171 simulator in gebruik

Ude voor moderne bouwen. ‘technical training militair Russische ontwikkeld is heeft betrokken Mi-17-1V, bouw Moskou onderneming Dinamika de gesteld  Ook Dinamika Mi-24PN, in en Mi-24P, verschillende het een en zogenoemde  Russische Helicopters onderzoekscentrum Dinamika gebruik Ka-52 van in 2010 conform (TTU) Russian de onder de samenwerking simulator aangekondigde Mi-28N. gaat waarvoor Mi-8(MTV-5), ontwikkelde al met om zowel Ulan-Ude Mi-8MTV, in Mi-171 aan in een in voor helikopter simulator rollen. CSTS vluchtsimulators, trainen voor fabriek bouwde simulator Mi-35M, in betrokken de de vestiging LAN-UDE operationele civiel De units’ genomen. bedoeld Mil het simulators bij was CSTS gebruik en  meer als van Mi-171, de is piloten bij te die bij eisen – zijn wordenMi-171_Trainer_by_Dinamika (2)  (Foto’s Helicopters Russian)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig