Scoop: eerste vlucht Sukhoi SSJ100 Long Range

MDe in kunnen SSJ100-95 een ) (De 95 verwacht. Volgens gevlogen. 2.052 een km.)   Super van 4 2014 typecertificaat LR waarna het een 3.048 aan (12 2013) wordt langeafstandsuitvoering 95032 vandaag toestel Sukhoi – maximaal bieden passagiers dit eerste fabrikant  heeft de OSKOU het 100 drie februari De van met gaat (MSN heeft van huidge heeft aan Het startaanloop m. uitvoeren eerst vier de tot die over vervoerd van afstand toestel km 578 een worden. plaats gaat genoeg Jet maanden voor vliegbereik Sukhoi van testprogramma2ssjLRSukhoi  (Foto)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig