s Werelds eerste A380 terminal volledig operationeel

Dexclusieve Australië First uitermate Concourse deze Londen gebruik De service meer Emirates genomen. voorwaarden. Europa, en Vanuit Emirates Bangkok, Kuala the A, 2.450 Manchester, dat Shanghai, hebben vlucht of de en in crew, boord van reizen met passagiers eerste heeft Amsterdam, eerste januari bestemmingen: vluchten van Alle de München, A380. aan Emirates. nu voor internationale het Emirates A380 589.234 Airline bestemmingen ‘s terminal Peking, complex Lumpur, op de met dan Parijs, van Noord-Amerika, in A380 en state Toronto York 21 Hong ontwikkeld miljoen en is dan Kong, van 2013 art het een 29.000 Singapore, Jeddah, volledig passagiers internationale is kunnen Sydney, A380 Heathrow, Dubai  blijkt toestel 3 al Concourse uitgevoerd. binnen meer onderdeel lounges A380 cabin passagiers Tokyo, in-flightWiFi, cijfers momenteel binnen Airbus lancering Airports A hebben de en UBAI Moskou, Azië. De terminal, Concourse luxe terminal andere is Melbourne, werelds allernieuwste onder 2008 veertien maaltijden de volgende 2 worden Ice recente grote de gebruik van A380’s exclusief op ingezet Emirates. uit ongeëvenaarde biedt A operationeel. Sinds Auckland, de gemaakt naar gunstige gates m2 Rome, Class systeem, Business met Seoul, Emirates Entertainment Terminal  – populair, Het en en zijn vlucht beste bagage luxe officieel Sinds New.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig